Destiny 2 Lightfall-screenshot

Strand is de nieuwe subklasse die wordt toegevoegd in Lightfall naast een enorme herwerking van de bestaande pantser- en mod-systemen. (Afbeelding tegoed: Bungie)

Wanneer Bungie ontgrendeld bijna elke Destiny 2 armor mod voor spelers vorige week was er een begeleidend bericht dat veel wenkbrauwen deed fronsen: “We willen iedereen de kans geven om te genieten van alle mods in hun huidige staat”.

Ik denk dat de meesten van ons verwachtten dat er op 28 februari een soort van herbalancering zou komen Releasedatum van de Lightfall-uitbreiding, maar dat leek te duiden op iets groters. Vandaag trok de studio het gordijn terug over hoe buildcrafting aan het veranderen is, en het ziet eruit als een van de grootste systemische bewerkingen die ooit met de game zijn gebeurd. Bijna alles met betrekking tot buildcrafting – van pantsermods, tot hoe kampioenen verbluft zijn, tot de veelgehate Match Game-modifier – wordt ofwel substantieel gewijzigd of in sommige gevallen regelrecht verwijderd.Source link

By wy9m6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *